Ο δανεισμός του Κρις Σμόλινγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι έμοιαζε με την ιδανική φόρμουλα προκειμένου να αποδείξει πράγματα ο Άγγλος αμυντικός, χωρίς να μείνει στην απραξία στους Κόκκινους Διαβόλους.
Έξι μήνες αργότερα, ο 30χρονος πλέον σέντερ μπακ έχει βρει την ταυτότητα του στην Ρόμα, αποτελώντας σταθερά στην άμυνα της κατά το πρώτο μισό της φετινής Serie A και τώρα δεν θέλει να σκέφτεται καν την επιστροφή του στο Μάντσεστερ.
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Σμόλινγκ έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του ότι θέλει να παραμείνει στην Ρόμα μετά το τέλος του δανεισμού του το ερχόμενο καλοκαίρι και παράλληλα, οι Ρωμαίοι επιθυμούν την διατήρηση του επί μονίμου βάσεως, βλέποντας τον να έχει προσαρμοστεί πλήρως και να προσδίδει τα μέγιστα στην ομάδα του Πάουλο Φονσέκα.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η πλευρά των Τζαλορόσι εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφορά 13 εκατομμυρίων λιρών προς την Γιουνάιτεντ στο τρέχον παζάρι, προκειμένου να τον εντάξει με μεταγραφή στο δυναμικό της.
Σημειώνεται ότι φέτος ο Σμόλινγκ έχει καταγράψει 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, σκοράροντας δύο φορές.











