Στέλνουν Παναγόπουλο, διαψεύδει ο ίδιος…
Παρά το γεγονός πως αργά χθες το βράδυ στα γραφεία της ΑΕΛ υπήρξε Δ.Σ. για το μέλλον της ομάδας, όπου μεταξύ των θεμάτων ήταν και αυτό του προπονητή και την στήριξη του, σήμερα από τον Αθηναϊκό τύπο προκύπτει πως η ΑΕΛ “κοιτάζει” τον αντικαταστάτη του Αλέκου Βοσνιάδη.
Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός
Αν και μόλις λίγες ώρες μετά την πρόταση… εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Αλέκου Βοσνιάδη ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, Αθηναϊκό ηλεκτρονικό Μ.Μ.Ε., συνδέει το όνομα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και πάλι με την ΑΕΛ.
Για το γεγονός αυτό το ArenaLarissa.gr, επικοινώνησε με τον ίδιο τον κ. Παναγόπουλο, ο οποίος και διέψευσε την όποια επαφή του με την ομάδα της ΑΕΛ, πόσο μάλλον την δεδομένη χρονική περίοδο όπου η ομάδα περνάει μια δύσκολη “καμπή”.












