O Αλεξάντρ Στανισάβλιεβιτς, από την Κυριακή θα είναι εκτός Αστέρα.
Ο Σέρβος εξτρέμ έχει ήδη συμφωνήσει για να λυθεί η συνεργασία του με τους Αρκάδες και ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Η απόφασή του θα παρθεί με το νέο έτος, όπως σας έχομε γράψει ξανά.
Αυτό επιβεβαίωσε κι ο ίδιος μιλώντας στην «butarsport.rs», τονίζοντας μάλιστα ότι για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Super League.
«Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με ανθρώπους της Βοϊβοντίνα (πρώην ομάδα του) κι η αλήθεια είναι ότι είμαι ελεύθερος.
Από τη Σερβία με θέλουν δύο άλλοι σύλλογοι. Υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αλλά είναι ακόμη νωρίς να μιλήσω γι αυτό».
Όσον αφορά στο λόγο που φεύγει από τον Αστέρα, ο Σέρβος είπε: «Δεν πρόκειται για αγωνιστικό θέμα αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό περισσότερο. Έδειξα ποιος είμαι στη Σερβία και στα προκριματικά για το Europa League».











