Στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Ιβάν Σαββίδης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέστρεψε και αυτός με τη σειρά του στην Τούμπα, απόλαυσε το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και μετά το τέλος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο Λουτσέσκου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος του ντέρμπι συνοδευόμενος από το γιο του, Γιώργο, κατέβηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στα επίσημα του γηπέδου βρέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με το Δημήτρη Παπαδόπουλο, που παρακολούθησαν μαζί το ντέρμπι των πρώην ομάδων τους (αμφότεροι έχουν αγωνιστεί και σε ΠΑΟΚ και σε Παναθηναϊκό) ενώ στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, εθεάθη ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, αλλά πρώην στρατηγικός σύμβουλος του «Δικεφάλου», Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Πηγή: gazzetta.gr