Στα Γιάννενα ο SpiderMan!

Spaiderman, Superman, Batman και λοιπές τρομοκρατικές δυνάμεις, σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται ως προς την ανακρίβειά τους, έχουν καταλάβει το κέντρο των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα οδούς πέριξ του Αστυνομικού Μεγάρου και επιτίθενται σε περαστικές έγκυες γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται για την ανακρίβειά τους, οι τρεις υπερήρωες μετανάστευσαν στην πόλη μας και παρουσιάζουν αυτή την παραβατική συμπεριφορά μετά τον τυφώνα Σάντυ που έπληξε τη Νέα Υόρκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας διότι ο Πρόεδρος Ομπάμα τους απαγόρευσε να επέμβουν για τη σωτηρία της πόλης ώστε να μην θεωρηθεί ότι αναμειγνύονται στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές.

Καταλάβατε τίποτα απ’ όλα αυτά;

Πιθανόν όχι…. Και ορθώς!

Όση πιθανότητα έχουν να συμβούν όλα τα παραπάνω άλλη τόση σχέση με την αλήθεια έχει η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου για επίθεση που δέχθηκε γυναίκα στην οδό Μπότσαρη από δύο αγνώστους που ήταν ντυμένοι spiderman.

Την καταγγελία φέρεται να κάνει η ίδια, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα Γιάννινα είναι μία αφύλαχτη πόλη και ως εκ τούτου θα τα μαζέψει και θα φύγει.

Φυσικά ουδέποτε ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία και βέβαια η τοπική Διεύθυνση που διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση της ιστορίας αυτής με την πραγματικότητα.

Μπορεί βέβαια το “θύμα” να περιμένει την Catwoman… για να αναμετρηθεί με τους… άλλους!

Πηγή: epiruspost.gr