Στα “πράσινα” ο Μάτος!

Ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Γιάννουλης θα είναι την νέα αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015, ο Γιώργος Μάτος.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Από εδώ το πήγε από εκεί το έφερε, τελικά η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό δίδυμο Μπουρνάκα – Μπακογιάννη, κατάφεραν να ντύσουν στα “πράσινα” τον Γιώργο Μάτο.

Ο ταχύς επιθετικός αν και κατά την περασμένη μεταγραφική περίοδου του Ιανουαρίου βρέθηκε μια ανάσα από την υλοποίηση της μετακίνησης του από τον Μαχητή Τερψιθέας στην Δήμητρα Γιάννουλης, τελικώς αν και με έξι μήνες καθυστέρηση θα αγωνιστεί στην ομάδα της Γιάννουλης με την οποία και ευελπιστεί να επιστρέψει σε νέους δρόμους επιτυχιών.

Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή όπου μεταξύ άλλων μας τόνισε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ομάδα της Γιάννουλης. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ έδειξαν πως με ήθελαν από πέρυσι και το ήθελα και εγώ, ιδιαιτέρως λόγω και των προπονητών του συλλόγου. Οι στόχοι της ομάδας θα παραμείνουν και φέτος υψηλοί όπως και πέρυσι μιας το υλικό που διαθέτει η ομάδα είναι πολύ καλό”.