Στην ανατροπή…
Δύο ανατροπές είχαμε στην αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Αμπελιάς και Ελευθεραί με τους δεύτερους να κάνουν την… τελική και να παίρνουν την νίκη με 3 – 2 εκτός έδρας.
Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου
Μετά και από αυτή την νίκη που πέτυχε το Ελευθεραί παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, φτάνοντας μάλιστα σε βαθμούς τον δεύτερο Απόλλων Βρυσιών με 45. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Αμπελιάς βρίσκεται πιο χαμηλά και συγκεκριμένα την 10η θέση έχοντας μαζέψει 23 βαθμούς και είναι σε ισοβαθμία με τον 9ο Διογένη.
Στον αγώνα τώρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα, όταν στο 25ο λεπτό ο Δημήτρης Καββαδίας με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, “ανοίγοντας” το σκορ για το Ελευθεραί. Όπως αποδείχθηκε οι παίκτες κρατούσαν όλη την “δράση” για το δεύτερο μέρος.
Και αυτό γιατί το 0 – 1 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και συγκεκριμένα στο 49΄ο Κατσαρός μετά από πολύ όμορφη ενέργεια νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 για τους γηπεδούχους. Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έφερε τα πάνω – κάτω στο ματς.
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τους καλύτερους τερματοφύλακες της χρονιάς, πατώντας κλικ εδώ.
Ο Σαλής έβγαλε ωραία για τον Ντίνο και αυτός με όμορφο πλασέ σκόραρε κάνοντας την ολική ανατροπή. Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 58΄είχαν και δοκάρι σε σουτ του Κατσαρού, ενώ ο Σουλιώτης στο 65΄έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Φτάσαμε έτσι στο 89΄όταν για το Ελευθεραί ο Αχιλλέας Βαλώζος με πλασέ μετά από αδράνεια της άμυνας ισοφάρισε σε 2 – 2.
Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα αναδειχθούν ισόπαλες, ήρθε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2΄ο Καββαδίας με περιπετειώδη τρόπο να κάνει το 2 – 3. Ο Καββαδίας σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στην επαναφορά ο Θεοδώρου σούταρε ο Αποστολάκης απέκρουσε για να έρθει ο Καββαδίας και πάλι με σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.
Οι Συνθέσεις
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Κουλάκογλου, Ακρίβος, Κοντοβάς, Κατσικόπουλος, Θανόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σαλής, Κατσαρός (65′ Μπρόζος), Ντίνος, Σουλιώτης.
Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Δημόπουλος, Καρβούνης, Κατσαβριάς (65′ Βαλώζος), Μέκρας Χρ., Σαράντης, Θεοδώρου, Μέκρας Γ., Καραγιάννης, Ευστρατίου, Καββαδίας, Μπαντούκας (55′ Ζαφείρης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Κουρδής, Πατέτσος, Δεληγιάννη Ευάγγ.











