Στην Γιάννουλη ο Τσιτσιούμης!

Νέος τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης θα είναι από εδώ και στο εξής ο Κώστας Τσιτσιούμης, με τους ανθρώπους της διοίκησης να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Μετά το τέλος της συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο των Γιάννη Μπουρνάκα – Βασίλη Μπακογιάννη, η διοίκηση της Γιάννουλης προχώρησε στην λύση του Νίκου Χατζημπύρου από τα τμήματα υποδομής, ωστόσο σήμερα το απόγευμα αποφασίσθηκε πως στο το τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Κώστας Τσιτσιούμης με εμπειρία από Ατρόμητο Σωτηρίου, Μαχητή Τερψιθέας, Αμπελόκηπους και Άρη Κουλουρίου.

Να σημειωθεί πως, ο Νίκος Χατζημπύρος απομακρύνεται από την θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας αλλά όχι και από την Δήμητρα, καθώς επιστρέφει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Γιάννουλης.