Στη Γιάννουλη ο Καμπέρης και όχι μόνο…

Στο γήπεδο της Γιάννουλης βρέθηκε ο νεαρός και πρώην παίκτης της ομάδας νέων της ΑΕΛ Κώστας Καμπέρης. Ωστόσο δεν ήταν μόνος του, καθώς μαζί του ήταν και ένας εκπρόσωπος ομάδας από τη Σούπερ Λιγκ!

Ο νεαρός πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννενα και επίσημα στα τέλη Ιανουρίου, όμως την μεταγραφή σας την είχε αποκαλύψει το Arenalarissa.gr στις αρχές εκείνου του μήνα, με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες. Ο ίδιος βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει έναν πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό αγώνα.

Δεν είχε όμως την ίδια αρμοδιότητα η… “παρέα” του Καμπέρη. Καθώς ο εκπρόσωπος της ομάδας της μεγάλης κατηγορίας, πήγε εκεί για δουλειά. Και συγκεκριμένα για δύο παίκτες. Τους Μπαρούτα και Σπανό. Δηλαδή την αριστερή πτέρυγα της Δήμητρας Γιάννουλης. Τους δύο αυτούς παίκτες λοιπόν τους παρακολούθησε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον πρώτο μάλιστα να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης!

Λέτε να έχουμε καμιά “έκπληξη” το καλοκαίρι; Για να δούμε…