Στη Λαμία ο Πέρεθ
Αυλαία στην ενίσχυσή της η Λαμία με τον Γκιγέρμο Πέρεθ.
Την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/01) η Λαμία. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο μέσο, Γκιγέρμο Πέρεθ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό έπειτα από 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League.
Ο 28χρονος (11/01/87) Ισπανός την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 1 ματς με τη Βέροια, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2012 – 13 είχε 23 συμμετοχές και 2 γκολ με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Προηγουμένως αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Χιχόν, στη Λα Κορούνια Β΄ και την Αλμπαθέτε.
Η ανακοίνωση της Λαμίας:
“Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Perez Moreno Guillermo. Ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν πριν στην ομάδα του Πανθρακικού, ενώ πρωτοήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της Βέροιας».











