Στοί«Χ»ίσαν… οι απουσίες
«Σύγκρουση»… Αρειανών είχαμε στο γήπεδο της Χαράς εκεί όπου ο τοπικός Άρης υποδέχτηκε τον «συνονόματο» του εκ Διλόφου. Οι δύο ομάδες είχανε πάρα πολλές ελλείψεις, βασικών παικτών. Παρ΄ όλα αυτά το θέαμα δεν έλειπε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις (1 – 1).
Γράφει ο Άλκης Σούρλας
Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης είχαμε και το 1 – 0. Στο 3’ ο Χ. Φουστάνας έκανε λάθος διώξιμο, η μπάλα πήγε στον Κόντη, αυτός έκανε όμορφη ψηλοκρεμαστή πάσα και ο επερχόμενος Παπανικολάου με ωραίο πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον κίπερ των φιλοξενουμένων.
Η ομάδα του Τάκη Ρόφαλη προσπάθησε να συνέλθει από την «ψυχρολουσία» του γρήγορου γκολ και στο 16’ έχασε την πρώτη της ευκαιρία. Έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Ιορανίδη, αυτός δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Κατσιούλης μπλόκαρε.
Η απάντηση για το Δίλοφο ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Τσούλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ιορδανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο επερχόμενος Σουλιώτης με τον ίδιο τρόπο, έφερε το ματς στα «ίσια». Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ακόμη ένα τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ορθώς (;) ως επιθετικό φάουλ.
Ο Γιάννης Φουστάνας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρεντινόπουλος πλάσαρε από πολύ κοντά ο Κατσούλης απέκρουσε, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του με τον εξτρέμ του Διλόφου να σκοράρει, όμως το γκολ ακυρώθηκε, με τον Καραμούστο να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον τερματοφύλακα της Χαράς.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης Χαράς δοκίμασε να βγει από τα «καρέ» του και στο 48’ έχασε την πρώτη του ευκαιρία μετά το γκολ. Ο Γ.Κ. Μαρβατάι έκανε το σουτ με τον Χ. Φουστάνα να μπλοκάρει εύκολα.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά και για να δούμε κάτι αξιόλογο, έπρεπε να περάσουν 20’. Συγκεκριμένα στο 69’ ο Ρεντινόπουλος έκανε μπαλιά «διαβήτη», η μπάλα στρώθηκε στον Ιορδανίδη έξω από την περιοχή. Αυτός δοκίμασε να πλασάρει και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε εύκολα.
Στο 78’ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία, ο Γ.Κ. Μαρβατάι εκτέλεσε ένα φάουλ χαμηλά, η μπάλα πέρασε απ΄ όλους δίχως κάποιος να μπορέσει να της αλλάξει πορεία και να την στείλει στα δίχτυα
Τελευταία καλή στιγμή ανήκε στο συγκρότημα του Τάκη Ρόφαλη, ο Ιορδανίδης πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε την επέλαση, πάτησε περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Οι Συνθέσεις
Άρης Χαράς (Γιώργος Αλεξίου): Κατσιούλης, Παπαϊωάννου, Σπανός, Φυτιλής, Παπανικολάου, Μαρβατάι Γ.Κ., Μαρβατάι Τ.Ζ., Ανυφαντής Στ., Καρτσογιάννης, Κόντης, Μπόγκας.
Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Ν., Μπανιάς, Ανυφαντής Βαγγ., Σουλιώτης Β., Τσιαμπαλής, Φουστάνας Ι., Τουρμούσογλου, Ιορδανίδης, Τσούλης, Ρεντινόπουλος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Καραμούστος, Θωμάς, Κοντοβασίλης Ν.


















