Στον… έβδομο ουρανό η Υπέρεια!
Με το εμφατικό 0 – 7 έφυγε από το γήπεδο της Νεάπολης η Δόξα Υπέρειας, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου επιβλήθηκε της Ακαδημία Πλίτση και βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Η πρωτοπόρος Χαραυγή ήρθε ισόπαλη στο Δίλοφο απέναντι στον τοπικό Άρη και η Υπέρεια το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ισοπέδωσε με επτά τέρματα την Ακαδημία Πλίτση στο γήπεδο της Νεάπολης.
Αυτήν, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Αποστόλη Παπαδόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με είκοσι εννέα βαθμούς και δύο πίσω από την πρωτοπόρο, Χαραυγή, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Λυκοκώστα βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει έως τώρα μόλις τέσσερις βαθμούς.
Με την έναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης και πως θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν κι έτσι ο Κώστας Τασιόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 2ο μόλις λεπτό κέρδισε τον Σκούρα κι έκανε το 0 – 1 για την Υπέρεια.
Μάλιστα, μετά από τρία λεπτά η ομάδα του Αποστόλη Παπαδόπουλου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τον Χρήστο Κερμελίδη αυτήν την φορά να κερδίζει τον Σκούρα και με πλασέ από πλάγια θέση να πραγματοποιεί το 0 – 2.
Οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το σκορ στο 24ο λεπτό, με τον Δημήτρη Γκατζόγια που πέτυχε το 0 – 3 για την ομάδα του κι έγραψε κι αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το 0 – 4 για την Δόξα σημείωσε τρία λεπτά αργότερα, ο Τέμα που με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Παπαδόπουλου, κέρδισε κι αυτός τον πορτιέρο της Ακαδημίας Πλίτση Σκούρα κι έστειλε την μπάλα στο πλεκτό των γηπεδούχων.
Λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι παίκτες του Αποστόλη Παπαδόπουλου πέτυχαν κι άλλο τέρμα, με τον Κώστα Μανταλιά που με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ακαδημίας κι έτσι έκανε το 0 – 5 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά δίχτυα, με τον Γιώργο Τσιούρη αυτήν την φορά που μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών της Ακαδημίας Πλίτση, ο παίκτης της Υπέρειας πλάσαρε σωστά κι έτσι έκανε το σκορ 0 – 6.
Οι παίκτες της Δόξας διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Δημήτρη Γκατζόγια που σέντραρε και αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Κώστας Τασιόπουλος και με ιδανικό τρόπο κέρδισε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Σκούρα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και σημείωσε το τελευταίο τέρμα για την ομάδα του.
Οι Συνθέσεις
Ακαδημία Πλίτση (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκούρας (80′ Λιάκος), Μπατζανάς, Τάνος, Μπομπότης (46′ Γκρέτσης), Γεράκης, Σελήνης (75′ Λόις), Κακάμης, Πλίτσης, Δανιλούλης, Γκαραγκούνης, Πατέτσος.
Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Κλέιτι (39′ Περιτογιάννης), Παπαδόπουλος, Ζαχόπουλος, Τασιόπουλος, Γκατζόγιας Δ., Τσιούρης Γ. (80′ Καλφόγλου), Γούναρης, Μανταλιάς, Κερμελίδης, Τέμα (46′ Γκατζόγιας Απ.).
Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Καλέμι, Τζιόλας























