Στον τόπο η Σέλτικ!
Αυτό που θα είχε συμβεί από τον προηγούμενο γύρο του Champions League αν δεν είχε κερδίσει «στα χαρτιά» την πρόκριση επί της Λέγκια Βαρσοβίας υπέστη με οδυνηρό τρόπο η Σέλτικ.
Παρόλο που είχαν αποσπάσει ευνοϊκό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, οι «καθολικοί» ταβλιάστηκαν μέσα στη Σκωτία από τη Μάριμπορ κι εξαιτίας ενός γκολ του Ταβάρες στο 75’ είδαν την άσημη αντίπαλό τους να περνάει εκείνη (1 – 0) στους ομίλους της διοργάνωσης!
Κάτι που συνέβη με πανηγυρικό τρόπο και με την Πόρτο. Οι «δράκοι» τελείωσαν ιδανικά τη δουλειά που είχαν αρχίσει στη Γαλλία και με δυο τέρματα σε 20 λεπτά από τους Μπραχίμι και Μαρτίνες (49’ – 69’) καθάρισαν και το δεύτερο παιχνίδι με τη Λιλ (2 – 0).
Με άνεση δε -και επίσης δεύτερη νίκη- προκρίθηκε η ΜΠΑΤΕ. Οι Λευκορώσοι δεν στάθηκαν στο 1 – 1 του πρώτου ματς και καθαρίζοντας εύκολα με 3 – 0 τη Σλόβαν (με σκόρερ τους Γκόρντεϊτσουκ, Κρίβετς και Ροντιόνοφ) ετοιμάζονται να κουνήσουν κι εκείνοι σεντόνι!











