Στο «Άνφιλντ» βουλιάζει και… υποβρύχια! (Vid)
Άλλη μία ανατροπή (1 – 0 το πρώτο ματς) για την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Θύμα των «Ρεντς» ήταν η Βιγιαρεάλ, που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πίεση, ηττήθηκε 3 – 0 κι άφησε στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League.
Φοβερό ξεκίνημα στο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν και με όπλο την ώθηση του κόσμου τους άνοιξαν το σκορ στο 7’ χάρη στο αυτογκόλ του Μπρούνο Σοριάνο. Οι Ισπανοί δεν ανησύχησαν καθόλου τον Μινιολέ και βρίσκονταν σταθερά στο μισό γήπεδο. Ο ρυθμός χάλασε στο φινάλε του ημιχρόνου με τους παίκτες να έχουν πολλά νεύρα και να χάνουν την συγκέντρωσή τους.
Τις ορέξεις της Βιγιαρεάλ φρόντισε να κόψει άμεσα η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μαρθελίνο μπήκε καλύτερα, όμως λίγο αργότερα είδε τους «Ρεντς» να διπλασιάζουν τα τέρματά τους με τον Στάριτζ στο 63’. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους φιλοξενούμενους που έχασαν τον Ρουίθ με δεύτερη κίτρινη (71’). Στο 77’ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των Ισπανών σε σπρώξιμο του Μορένο στον Σουάρεθ και στο 81’ ο Λαλάνα κλείδωσε την πρόκριση για την ομάδα του Κλοπ.
Οι Συνθέσεις
Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Τουρέ, Μορένο, Τσαν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Λαλάνα (89’ Μπεντέκε).
Βιγιαρεάλ (Μαρσελίνο): Αρεολά, Γκασπάρ, Μουσάκιο, Ρουίθ, Κόστα, Ντος Σάντος (73’ Μπονέρα), Μπρούνο Σοριάνο, Πίνα (60’ Τριχουέρος), Σουάρεθ, Σολδάδο, Μπακαμπού.











