Στο “κλαμπ” των παντρεμένων, ο Χάρης Γεωργούλας!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος Γραφείο Τύπου της ΑΕΛ, Χάρης Γεωργούλας, με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Ο άνθρωπος όπου επί σειρά ετών εξυπηρετούσε τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ καθημερινά, ανέβηκε τα… σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Αφροδίτη Πλατσά και πλέον δεν ανήκει και… επισήμως στο κλαμπ των “εργένηδων”.

ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ - ΓΑΜΟΣ

Το μυστήριο τελέστηκε κάτω από μια όμορφη ατμόσφαιρα στο ξωκλήσι “Κωνσταντίνου & Ελένης” στον Πλαταμώνα Πιερίας με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το περασμένο Σάββατο παρουσία συγγενών και εκλεκτών φίλων, ενώ ακολούθησε και δεξίωση δίπλα στο κύμα… στο ξενοδοχείο “Poseidon Palaca” στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Αποχορώντας από το γάμο φίλοι και συγγενείς του ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους, η οποία αποτελεί και η δική μας ευχή στο νέο ζευγάρι.