Η δοκιμασία των Λαμιωτών στο νησί των Φαιάκων ολοκληρώθηκε με θετικό αποτέλεσμα (0-0), ωστόσο τα… χρειάστηκαν στο 90ο λεπτό, με τον τραυματισμό του Μπουλούλη.
Ο 24χρονος μέσος των «κυανόλευκων» συγκρούστηκε άσχημα σε εναέρια φάση με τον συμπαίκτη του, Μαρκ Ασίγκμπα και δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Αμέσως άρχισε να βγάζει πολύ αίμα, ενώ έμεινε για περίπου 5′ στον αγωνιστικό χώρο, με το ιατρικό τιμ της Λαμίας να τον περιθάλπτει και να τον βγάζει εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, με την ομάδα του Τεννέ να παίζει με 10 παίκτες, αφού δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη αλλαγή.
Όπως έγινε αργότερα γνωστό, η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ωστόσο επιλέχθηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ώστε να παρακολουθείται το βράδυ της Κυριακής, για παν ενδεχόμενο και θα επιστρέψει τη Δευτέρα (2/4) στη Λαμία.












