Στο «στόχαστρο» τρομοκρατών ο Μαρινάκης!
Στο «στόχαστρο» των τρομοκρατών βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια:
«Είχα επισημάνει ότι απαιτείται επαγρύπνηση και σοβαρότητα μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενέτειναν τις προσπάθειές τους στην περαιτέρω αναζήτηση συνεργών και συνεργατών ώστε να απομειώσουν νέους κινδύνους για νέες τρομοκρατικές ενέργειες. Οι έρευνες διεξάγονταν υπό πλήρη μυστικότητα και είχε ενημέρωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Οι προσπάθειες αυτές είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί 30χρονος που έμπαινε σε γκαράζ στο οποίο βρέθηκαν και αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.
Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του υπήρχαν αναλυτικές αναφορές σε χώρους κατοικίας κι εργασίες για τα παρακάτω πρόσωπα: για τον Ευάγγελο Μαρινάκη, Θεόδωρο Φλέσσα και τηλέφωνα της Ένωσης των Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης.
Υπήρχε συγκεκριμένη αναφορά στις 3 Οκτωβρίου για πρόβα και στις 4 Οκτωβρίου για το χτύπημα».











