Στο όριο ο Ρέντζας
Έξι κίτρινες κάρτες, έδειξε ο κ. Καλογερόπουλος στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ επί του Πλατανιά με 1 – 0, χάρις σε τέρμα του Σάντι Κρίζμαν στο 21ο λεπτό. Στο όριο των τεσσάρων καρτών και την ποινή της μίας αγωνιστικής έφτασε ο Βασίλης Ρέντζας.
Συγκεκριμένα ο ρέφερει της αναμέτρησης από πλευράς ΑΕΛ “κιτρίνισε” τους Βασίλη Ρέντζα (63′ – τρίτη στη σεζόν), Μλάντεν Μπόζοβιτς (72′ – πρώτη στη σεζόν), Τάσο Λαγό (90’+5′ – δεύτερη στη σεζόν) και Γιώργο Κούσα (90’+7′ – πρώτη στη σεζόν).
Στον αντίποδα, για την ομάδα του Πλατανιά παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι Έβγκεν Μπούντνικ (72′) και Ελίν Δημούτσος (79′).
Πιο Αναλυτικά
4 Κίτρινες: Φατιόν.
3 Κίτρινες: Ρέντζας.
2 Κίτρινες: Περόνε, Λαγός.
1 Κίτρινη: Ναβάρο, Γκόλιας, Ναζλίδης, Φάρκας, Αγκάνοβιτς, Ζίζιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Μπόζοβιτς, Κούσας.











