Συνέλευση και… μπλουζάκι για την εκκαθάριση της ΚΑΕ

Για την εκκαθάριση της ΚΑΕ θα διατεθεί το κόστος από το αναμνηστικό μπλουζάκι του Πανιωνίου, όπως ενημέρωσε το τμήμα Ερασιτέχνη του συλλόγου, ενώ γνωστοποιεί πως ζητείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, για τις 07/06/2017.

Ιδιαίτερη αξία θα έχει το αναμνηστικό μπλουζάκι που δημιούργησε ο Πανιώνιος, για να το… γιορτάσει στο ματς με τον Δούκα (06/05, 17:00), καθώς το κόστος του θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου για την εκκαθάριση της παλιάς ΚΑΕ, όπως ενημέρωσε το τμήμα Ερασιτέχνη του συλλόγου.

Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «ξεκίνησε η διαδικασία της εκκαθάρισης, αφού με εξώδικη αίτηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ζητείται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, για τις 7/6/2017».

Αναλυτικά:

«Από σήμερα 5/5/2017, διατίθενται τα αναμνηστικά T-shirt, για το μπάσκετ του Πανιωνίου στα εξής σημεία:

  1. Επίσημη μπουτίκ Πανιωνίου
  2. Περίπτερο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στην Κεντρική Πλατεία
  3. Γήπεδο Μπάσκετ Πανιωνίου το Σάββατο 6/2 από τις 15.00
  4. Γραφεία Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Το συμβολικό κόστος θα διατεθεί για την εκκαθάριση του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Παράλληλα ξεκίνησε η διαδικασία της εκκαθάρισης, αφού με εξώδικη αίτηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ζητείται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, για τις 7/6/2017».

Πηγή: gazzeta.gr