Σχεδόν… μια εντεκάδα ανανεώσεων!

Μετά την στελέχωση του νέου Δ.Σ. και την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Νεμπεγλέρα, ο Φαλανιακός έβαλε μπρος τις ανανεώσεις του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Στο πλαίσιο των ανανεώσεων αυτών, παίκτες του Φαλανιακού και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι οι Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι, Νάστας, Λόλας, Αντωνόπουλος και Ντιντής Στ.

Πιο Αναλυτικά

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας και για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Γιαννακόπουλο Αθανάσιο, Νάστα Αποστόλη, Λόλα Βασίλη, Αντωνόπουλο Ιωάννη, Λυγούρα Βασίλειο, Κολοβό Νικόλαο, Πανταζή Γεώργιο, Μπλέντι Σέσι και Ντιντή Στέλιο. Η οικογένεια του Φαλανιακού τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».