Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπρέι
Ο Τι Τζέι Μπρέι δεν είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΚΑΕ, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε την λύση του συμβολαίου του για προσωπικούς λόγους.
Με τον Μπρέι να αποτελεί παρελθόν, ο Παναθηναϊκός πλέον θα βγει ξανά στην αγορά για να ψάξει για γκαρντ, αφού πλέον είναι απαραίτητο να προστεθεί ακόμα ένας περιφερειακός στο ροτέισον της ομαδας.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός στις θέσεις των γκαρντ έχει τους Κέντρικ Πέρι, Νεμάνια Νέντοβιτς, Ντάριλ Μέικον και Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά και τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο αθλητής ενημέρωσε πως δεν δύναται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους”
Πηγή: Sport24.gr











