Τέλος ο Ζιώγας!
Μπορεί σαν ηλεκτρονικός τύπος να μην είχαμε αναφέρει σε κανένα σημείο, πέραν από χθες, πως ο Μιχάλης Ζιώγας αποχωρεί από την ομάδα της ΑΕΛ, παρόλα αυτά ο Δημήτρης Πετρωτός (ανταποκριτής στη SportDay), είχε αναδείξει το θέμα Ζιώγα από τις 28/12/2012, στην πρώτη Πανελλαδικά Αθλητική εφημερίδα της χώρας, SportDay τη στιγμή που στη Λάρισας επικρατούσε σιγή ιχθύος.
Ο Καλοχωρίτης τεχνικός αφού λοιπόν έμεινε στον πάγκο της ΑΕΛ και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, τελικώς αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών με χαμηλούς τόνους.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Ζιώγα. Τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την προσπάθεια και την προσφορά του σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του διαδρομής”.











