Τέλος ο Μπόγιοβιτς!
O Μίλαν Μπόγιοβιτς χειρουργείται για αποκατάσταση κατάγματος ωλένης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας (16/05) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Μίλαν Μπόγιοβιτς.
Ο Σέρβος επιθετικός του Παναιτωλικού, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, υπέστη κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που θα γίνει την Πέμπτη (16/05). Έτσι, η ομάδα του Αγρινίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Έτσι, ο Παναιτωλικός θα πρέπει να βρει λύσεις στα ματς που ακολουθούν με τον Απόλλωνα την Κυριακή (19/05) στο Αγρίνιο και με τους Πιερικό, Ηρακλή εκτός έδρας.
Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Μύγα, ο ποδοσφαιριστής των «κυανοκίτρινων» αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα της Εθνικής Νέων στο φιλικό της Τετάρτης (15/05) με την Εθνική Κύπρου (1 – 1). Αντικαταστάθηκε στο 58′ από τον Παπουτσογιαννόπουλο.
Πηγή: flnews.gr











