Τίποτα, τίποτα δεν τους σταματά!

Οι Καλαρρύτες συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο, αφού έφτασαν τις δέκα νίκες σε δέκα αγώνες στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά επικράτησαν με 3 – 0 της Ελάφου Αγιάς εκτός έδρας και δείχνουν να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο στην Β΄ΕΠΣ Λάρισας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ με κεφαλιά του Ρακιντζόγλου, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Δήμου.

Η Έλαφος προσπάθησε να απάντησε στο γκολ στο 40′, αλλά το σουτ του Σφέτσου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ράγιας.

Οι Καλαρρύτες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 57′ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Σακογιάννη.

Το τελικό 3 – 0 με το οποίο η ομάδα του Μανώλη Γαραζανάκη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της, πέτυχε ο Δήμου με ένα καταπληκτικό σουτ από τα 30 μέτρα.

Οι Συνθέσεις

Έλαφος Αγιάς (Γιώργος Αποστολάκης): Κοσμάς, Αναγνώστου Α., Αποστολάκης Γ., Μάνδαλος, Χάμος, Τζήκας, Στογιάνοφ, Δέλλας Ι., Σφέτσος, Δέλλας Α., Ζήσης.

Α.Ο. Καλαρρύτων (Μανώλης Γαραζανάκης): Ράγιας, Τζίκας, Γιοβάνος, Μουστάκας, Σδράλης (20′ λ.τ. Γρηγορίου), Σουμπεκιώτης, Σακογιάννης (85′ Κορομπίκος), Κουταρέλας (55′ Φασούλας), Ρακιντζόγλου, Δήμου, Τσουκαλίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραμούστος, Δεληγιάννη Ε., Λάκης.