Τακτική με Περόνε, το Σάββατο (18:30) με ΠΑΣ
Στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της συνεχίζει να προπονείται η ΑΕΛ, εκεί όπου κατά την τρίτη ημέρα της προετοιμασίας ο Μανώλης Περόνε ήταν εκείνος που έφτασε στην Ευρυτανική πρωτεύουσα ούτως ώστε να αυξήσει τον αριθμό των ποδοσφαιριστών από 29 σε 30.
Η τρίτη ημέρα παραμονής στο Καρπενήσι περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών (το πρωί) καθώς επίσης και τακτική και ανάπτυξη με τη μπάλα (το απόγευμα).
Παράλληλα έγινε γνωστή η ώρα του πρώτου φιλικού της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου το απόγευμα (18:30) του Σαββάτου (15/07). Από εκεί και έπειτα η συνέχεια με τα φιλικά θα δοθεί την επόμενη Τετάρτη με τον Λεβαδειακό.











