Ταμείο με το Μεξικό!
Τον δρόμο που χάραξε η Βραζιλία ακολούθησε το Μεξικό σήμερα, όχι όμως με τον ίδιο εμφατικό τρόπο.
Του Δημήτρη Πετρωτού
Και αυτό γιατί σήμερα είχαμε και νέα διαιτητικά λάθη, με τον πρώτο βοηθό να ακυρώνει δύο καθαρά τέρματα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος και να αγχώνει ακόμη περισσότερο τους Μεξικανούς για το τελικό αποτέλεσμα.
Το Μεξικό τελικώς κατάφερε να επικρατήσει με 1 – 0 (0 – 0 ημίχρονο) του Καμερούν, με γκολ του Περάλτα, αν και δεν μέτρησαν (λανθασμένα) δύο τέρματα του Ντος Σάντος και ισοβάθμησε με τη Βραζιλία στην κορυφή του πρώτου ομίλου.
Πάντως το Καμερούν αποδείχθηκε σκληρό “λιοντάρι” και φάνηκε πως δεν θα παρατήσει την διοργάνωση εύκολα.
Ομιλώντας… Στοιχηματικά
Μέσα στην πρόβλεψη μας 100% “πέσαμε”, καθώς από νωρίς το πρωί θα μπορούσατε να μας είχατε επισκεφθεί και να διαβάζατε το εξής:
“Στο ματς του Μεξικού θα ποντάρω την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής διότι και καλύτερο ρόστερ διαθέτει και έχει και το πλεονέκτημα ότι η διοργάνωση γίνεται στην ήπειρο της. Κοντά στο 2.30 ο άσσος του Μεξικού, ενώ εάν θέλατε κάτι ποιο ειδικό θα επέλεγα και την ισοπαλία του ημιχρόνου με ακριβές σκορ 0 – 0, καθώς το κλίμα τα «λιοντάρια» της Αφρικής είναι τραγικό ενώ οι Μεξικανοί στην επιθετική τους γραμμή είναι ικανοί για τον χειρότερο αλλά και το καλύτερο”.
Πάντως ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να το κάνετε πατώντας κλικ εδώ.











