Τα ίδια και τα ίδια…
Να θες να γράψεις για να σχολιάσεις την εικόνα και να μην ξέρεις τι να γράψεις. Πραγματικά απογοήτευση και όχι τόσο για την ισοπαλία, αλλά κυρίως για την εικόνα της ομάδας.
Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου
Πραγματικά τα λάθη των παικτών καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν τραγικά. Αβίαστα και μηδενός εξαιρουμένου. Και ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί και τα χαφ και οι επιθετικοί. Κάθε φάση φαινόταν πως δεν είχε δουλευτεί στην προπόνηση, αλλά ήταν από “αναμπουμπούλες” που τελικά δεν είχαν καλό τελείωμα.
Και εκεί που έμεινε με δέκα παίκτες ο Τύρναβος ήρθε η πλήρης αποσύνθεση. Βέβαια σε αυτό είχε βοηθήσει και η έξοδος του Περίκο στο ημίχρονο από τον κ.Γράφα, αλλά και αργότερα του Ντερνίς που μπορούσε κάπως να δημιουργήσει. Στην θέση τους μπήκαν οι Αναστασάκος (που φάνηκε σε ένα σουτ) και ο Τσιλιγκίρης που έβγαλε μια πάσα.
Πάλι καλά να λέμε που δεν έφαγε το γκολ στο τέλος η ΑΕΛ, γιατί αν κάποιος απείλησε πραγματικά στο δεύτερο μέρος ήταν ο Τύρναβος. Ακόμη και με δέκα παίκτες. Δεν βγάζω χολή. Νομίζω ότι μεταφέρω όσα είδαμε όλοι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.












