Τα Δήλεια στη Μύκονο

Τους αγώνες στίβου Δήλεια διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, στο στάδιο της Μυκόνου, το Σάββατο (4/10 16:00) στον Κόρφο.

Φέτος συμμετέχουν Πανελλήνιος ΓΣ, ΓΣ Κηφισιάς, ΑΟ Φιλοθέης, Καλλιπάτειρα Ρόδου, ΓΣ Κερατσινίου, Πανναξιακός, Ναξιακός και ΑΜΣ ο Ζευς Φιλωτίου και ο ΑΟ Μυκόνου.

Οι αγώνες αυτοί απευθύνονται κυρίως σε αθλητές και αθλήτριες των κατηγορίων, παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ – Β΄ και ΜΙΝΙ. Θα διεξαχθούν επίσης τα αγωνίσματα, 3.000 μέτρα ανδρών και επίδειξη αγώνα σφαιροβολίας Ανδρών και Γυναικών.

Στη σφαιροβολία θα λάβουν μέρος και έξι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές όπως ο Παναγιώτης Ακτύπης του Αίολου Πατρών, ο Παναγιώτης Μπουζιάνης από τον ΓΣ Λύκαια Αρκαδίας, ο Νίκος Ποτουρίδης, ο Γρηγόρης Τζωρτζιάδης, ο Παναγιώτης Ανυφαντής και ο Γιώργος Αντωνίου. Στις γυναίκες ξεχωρίζει η Ρενάτα Μπαλσακοβάιτε.

Επίσης στα 3.000 μέτρα αντρών θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μίνο, νικητής του πανελληνίου πρωταθλήματος στα 3.000 μέτρα στηπλ και ο Διομήδης Μπακατσέλος.