Τα δεδομένα για προπονητή στον Ολυμπιακό

Ο Γκαρντ επανήλθε στην πρώτη γραμμή του προπονητικού ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, ωστόσο προκύπτουν ξανά δυσκολίες και σοβαρή πιθανότητα ανατροπής στο συγκεκριμένο μέτωπο!

Ο Γκαρντ εκπροσωπεί μία συγκεκριμένη τάση μέσα στον σύλλογο με Μοντέστο και Καρεμπέ και τα τελευταία 24ωρα η περίπτωσή του έδειχνε να είχε προχωρήσει για τα καλά.

Ωστόσο ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός δεν έκλεισε και τυπικά, γεγονός πως δημιούργησε εξαρχής μία σχετική αβεβαιότητα. Ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν κλεισμένος 100%. Και αυτό διότι το μυαλό του ήταν ακόμα στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου όπως και στις πρώτες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό (σ.σ. τις προ δέκα ημερών) αποτέλεσε ένα σοβαρό… εμπόδιο. Φαίνεται λοιπόν πως η υπόθεση του Ρεμί Γκαρντ πάει για τα καλά πίσω. Σε σημείο που να ενδέχεται ακόμα και να… παγώσει οριστικά.

Με αυτά και με αυτά προκύπτει το ενδεχόμενο μίας νέας ανατροπής. Μία εκ των εναλλακτικών για τον πάγκο είναι ακόμα ο Εσκριμπά. Ο Γκαλτιέ υπήρχε στον… ορίζοντα αλλά φέρεται να θέλει και άλλον χρόνο και να μην είναι τόσο βέβαιος για come back στην Ελλάδα. Εννοείται πως σε έναν σύλλογο όπως είναι ο πειραϊκός ενδέχεται να γίνει και έκπληξη. Στον Ολυμπιακό πάντως θέλουν να… κλειδώσουν το θέμα προπονητή μέχρι την Δευτέρα ή Τρίτη και ενώ παράλληλα… τρέχει ο σχεδιασμός. Και αυτό διότι επαφές για το ζήτημα του προπονητή δεν έχουν κάνει μόνο οι Μοντέστο και Καρεμπέ. Κάνουν και οι Βρέντζος και Κοβάσεβιτς και ακόμα και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να είναι εκείνος που θα έχει και τον τελευταίο και βασικό λόγο.

Πηγή: gazzetta.gr