Τα «πήρε» η Κάλιαρι
Τι το ήθελε η Τζένοα να προηγηθεί; Το έκανε και εξόργισε την Κάλιαρι η οποία τη διέλυσε με 4 – 1 στο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.
Το σοκ για την Τζένοα ήρθε στο 28ο λεπτό όταν ο Σιμενόε έδωσε το προβάδισμα στην αντίπαλό της. Στο 40ο λεπτό ο Μποριέλο ισοφάρισε και στο 44’ ο Πέδρο έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η Κάλιαρι δεν έδειχνε ικανοποιημένη με το σκορ αυτό. Στο 60ο λεπτό ο Μποριέλο σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο ματς ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φαρίας με πέναλτι έκανε το 4 – 1.
Στο 79ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καπουάνο αλλά διατήρησαν το σκορ στο 4 – 1 και πήραν τη νίκη. Βασικός σε όλο το ματς έπαιξε ο Ταχτσίδης.











