Τα φώτα στρέφονται σε Φαλάνη και Αργυροπούλι…
Το ερχόμενο Σάββατο (24/09) θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία και τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:00 το απόγευμα.
Σημαντικά παιχνίδια περιέχει και αυτή η αγωνιστική, με τις αναμετρήσεις σε Φαλάνη και Αργυροπούλι να τραβούν τα βλέμματα των φιλάθλων, όπου και θα δώσουν το παρόν για να δουν από κοντά δύο σπουδαίες αναμετρήσεις.
Αρχικά, στο Μακρυχώρι ο Αετός και μετά την αλλαγή προπονητή που έγινε, θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης, ο Φαλανιακός θα αναμετρηθεί με το Βλαχογιάννι.
Στο Αργυροπούλι η Δόξα θα αγωνιστεί απέναντι στον Τύρναβο στο γειτονικό ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στην Ελασσόνα, ο Π.Ο.Ε. θα αντιμετωπίσει τον Αετό Αμυγδαλέας.
Εντός έδρας αγωνίζεται αυτή την αγωνιστική η Αστραπή Νέας Πολιτείας και θα αγωνιστεί απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ στον Τύρναβο, ο Αστέρας Τυρνάβου θα παίξει κόντρα στον Σμόλικα Φαλάνης.
Στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» η Λάρισα 2012 θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ τέλος, στη Γιάννουλη η ομώνυμη ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Δωτιέα Αγιάς.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
| Μακρυχώρι | 24/09 | Καλοχώρι |
| Φαλανιακός | 24/09 | Βλαχογιάννι |
| Αργυροπούλι | 24/09 | Τύρναβος |
| ΠΟΕ | 24/09 | Αμυγδαλέα |
| Αστραπής Ν. Πολιτείας | 24/09 | Τσαριτσάνη |
| Αστέρας Τυρνάβου | 24/09 | Σμόλικας Φαλάνης |
| Λάρισα 2012 | 24/09 | Αχιλλέας Φαρσάλων |
| Γιάννουλη | 24/09 | Δωτιέας Αγιάς |











