Τελειώνει τον Ναγιάρ
Εκτός ομάδας θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ μετά και το πειθαρχικό του παράμπτωμα στην προπόνηση λίγο πριν από το παιχνίδι στις Σέρρες.
Ο Σέρβος τεχνικός είναι λάτρης της πειθαρχίας και έως εκ τούτο αναμένεται να αφήσει εκτός πλάνων του τον Αργεντινό χαφ, που ήρθε με αρκετές περγαμηνές το καλοκαίρι από την Κέρκυρα, δίχως όμως εν τέλει σε καμία των περιπτώσεων να αποδόσει τα αναμενόμενα.
Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι πως κύκλοι της ομάδας αναφέρουν πως το καλοκαίρι “ψίθυροι” από την Κέρκυρα είχαν μεταφέρει το ποιόν του ποδοσφαιριστή τόσο στον Αλέξη Κούγια όσο και στους υπολοίπους της ομάδας, που όμως έκλεισαν τα αυτιά και ολοκλήρωσαν αυτήν την… “ακριβή” μεταγραφή στην Λάρισα.
Πάντως δεδομένου και ότι η ομάδα δεν μπορεί να ενισχυθεί μεταγραφικά άγνωστο παραμένει η τελική απόφαση αλλά και πρόθεση της διοίκησης για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ποδοσφαιρική οικογένεια.











