«Τεράστιος Βλαχοδήμος και εξορκιστής Σεμέντο έσπασαν την κατάρα» (pics)

Το εγκώμιο των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Άλφα Σεμέντο που έδωσαν τη νίκη στην Μπενφίκα επί της ΑΕΚ πλέκει στα πρωτοσέλιδα ο πορτογαλικός αθλητικός Τύπος.

Η πολύ μεγάλη εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα και το γκολ του Άλφα Σεμέντο οδήγησαν την ΑΕΚ στο διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ και ο πορτογαλικός Τύπος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους δύο πρωταγωνιστές των «Αετών».

Η A Bola κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα του Σεμέντο γράφοντας «χωρίς φόβο» και προσθέτει το «τεράστιος» για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που έσωσε την Μπενφίκα σε διάφορες περιπτώσεις.

«Άλφα, την κατάλληλη στιγμή», αναφέρει η Record για τον παίκτη που έδωσε τη νίκη στην Μπενφίκα με την ενέργειά του και το τρίτο γκολ που σημείωσε.

Όσον αφορά την O’Jogo, αναφέρεται στην κατάρα που έσπασε η Μπενφίκα, πανηγυρίζοντας το πολυπόθητο τρίποντο στο Champions League χαρακτηρίζοντας τον Σεμέντο «εξορκιστή».

Πηγή: gazzeta.gr