Τζαναβάρας: “Για να πετύχεις, πρέπει να φτιάξεις ομάδα”

Αυτό που λέει σε κάθε συνέντευξη τύπου είπε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος τόνισε πως για να πετύχει τον στόχο της η ΑΕΛ, πρέπει πρώτα να γίνει ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είχαμε πρόβλημα στο να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν απειληθήκαμε. Αλλάξαμε όλους τους μεσοεπιθετικούς. Όμως και πάλι δεν καταφέραμε κάτι. Μας στεναχωρεί ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε στο να βελτιωθούμε στην επίθεση. Ξέρουμε ότι στεναχωρέθηκε ο κόσμος. Τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.

Δουλεύουμε κάθε μέρα στο πως θα διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Και χθες και προχθές, ταυτόχρονα με το επιθετικό παιχνίδι που κάνουμε δεν μας βοηθάει το ότι μπαίνουν συνεχώς νέοι ποδοσφαιριστές που μπορεί να είναι καλοί, όμως δεν γνωρίζουν την ομάδα. Για να πετύχεις τον στόχο πρέπει όμως να φτιάξεις ομάδα. Καλή συνέχεια στον Πιερικό.”

Ταυτόχρονα δηλώσεις έκανε και ο Παμλίδης:

“Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που είχε καλά αποτέλεσματα στα τελευταία ματς. Δεν ήμασταν καλοί μας ΄κλείσαν τους χώρους δεν κάναμε τελικές και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση. Επιλεχθήκαμε και πρέπει να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας. Ελάχιστη υπομονή, να υπάρξει χημεία και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.”