Την έκπληξη ο Αστέρας Τυρνάβου!

Εντυπωσιακή εμφάνιση και σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τυρνάβου, όπου στο γήπεδο του Μακρυχωρίου επικράτησε του Κισσάβου Συκουρίου κι έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Μακρυχωρίου και η ομάδα του Θανάση Παπακωνσταντίνου παρουσιάστηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Κίσσαβο Συκουρίου.

Στο 10ο λεπτό ο Λευτέρης Γκαραγκούνης με προβολή μετά από πάσα του Κώστα Τσακίρη έβαλε μπροστά τον Αστέρα στο σκορ, ενώ στην επανάληψη και στο 76ο λεπτό, ο Ανδρέας Λάζος με σουτ από καλή θέση έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Το τελικό 3 – 0 για το συγκρότημα του Τυρνάβου πέτυχε στο 81ο λεπτό ο Κώστας Τσακίρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι παίκτες του Συκουρίου είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα με τους Γιάννη Κόκκινο, Δημήτρη Αγγέλη και Δημήτρη Τασσιό, όμως τις απώλεσαν και το 3 – 0 ήταν το τελικό σκορ ανάμεσα στα δύο σωματεία.

Οι Συνθέσεις

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος Δ., Καρατζούνης, Λάζος (86′ Φουντούνας), Καρακώστας Σουλ., Γκαραγκούνης Χρ., Γκαραγκούνης Σπ., (Καρακώστας Σωτ.), Γαλάνης (Πάσιος Β.), Τσακίρης.

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης Δ., Γουργιώτης, Γκανάτσιος, Αλμυρούλης, Ανδρώνης (80′ Αγγέλης Αθ.), Κόκκινος, Κάτσας, Κουκουτσέλος (83′ Βλαχογιάννης), Λανάρας (38′ Τάσσιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Παπαδημητρίου, Ευστρατίου.