Την σκόρπισε στους 8 ανέμους!

Σόου από τον Προμηθέα Λάρισας που “ταπείνωσε” την Δόξα Αμυγδαλής με 8 – 0 στο Κουτσόχοιρο. Οι γηπεδούχοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αποστόλου που σημείωσε πέντε(!) τέρματα έφτασαν εύκολα στην νίκη και μείωσαν την διαφορά από την κορυφή του 3ου ομίλου στους 4 βαθμούς, με τους Καλαρρύτες όμως να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Το σκόρ για τον Προμηθέα άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Οσμάνι, ενώ στην συνέχεια ξεκίνησε το “πάρτι” του Αποστόλου. Ο ποδοσφαιριστής του Προμηθέα σκόραρε στο 8ο και στο 13ο λεπτό κάνοντας γρήγορα – γρήγορα το 3 – 0.

Στο 19′ ο Οσμάνι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 4 – 0, δίνοντας μερικές ανάσες στον Αποστόλου, ο οποίος συνέχισε να σκοράρει στο 23ο, στο 27ο και 37ο λεπτό. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι στα 37 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το σκόρ ήταν στο 7 – 0

Στην συνέχεια, η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη κατέβασε ταχύτητα και απλώς έκλεισε την μεγάλη της νίκη με τον Λαβατσιώτη στο 75′ να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 8 – 0.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Νίκος Βλαχούλης): Ζουμπουρλάς, Σιδέρης, Ευσταθίου (50′ Δήμτσας), Παπακωνσταντίνου, Πετράκης (50′ Τσικρίκας), Τέλλιος, Αποστόλου, Γαρυφαλλόπουλος (48′ Κύρος), Λαβαντσιώτης, Οσμάνι, Καμπουρογιάννης.

Δόξα Αμυγδαλής (Γιώργος Γκανάτσιας): Ντάφος Π., Κουτσοδόντης, Ντάφος Γ., Ανδρέου (60′ Μπόμπολος), Μπραχελίκα, Μπικιώτης, Τζιμούρτος (70′ Τσολάκης), Γκανάτσιας, Στεφανούλης Ν., Παπαδήμος Θ., Καματέρης (52′ Μαυρογιάννης).