Τι και αν ήταν “αουτσάιντερ”;

Η Δόξα Αρμενίου έπαιξε στα ίσα τον Αστέρα Μελισσοχωρίου και κατάφερε τελικά να πάρει μία πολλή δύσκολη και εξίσου σημαντική νίκη με 2 – 1 για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας!

Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν κυρίως αναγνωριστικά με το πρώτο δεκάλεπτο να μην έχει κάποια σημαντική φάση για κάποια από τις δύο ομάδες. Ωστόσο λεπτό με λεπτό και όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός στο ματς ανέβαινε και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα.

Ο Μήτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουτσογιάννης “πήδηξε” ψηλότερα από όλους, αλλά δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι. Καθώς στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βασίλης Καψούρης μπήκε ωραία στην αντίπαλη περιοχή από τα αριστερά, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σεμπάστιαν Σολάκου ο οποίος από κοντά “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του.

Στην συνέχεια του ημιχρόνου το σκορ δεν άλλαξε με τους παίκτες των δύο ομάδων να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το Αρμένιο να προηγείται. Στο δεύτερο μέρος τώρα και με το… “καλημέρα” το Μελισσοχώρι, “απάντησε” στο γκολ που δέχτηκε. Στην αντεπίθεση ο Ευαγγέλου με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τον Καρακυρίτση, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν και την ανατροπή, όταν ο Ευαγγέλου με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, βγήκε τετ – α – τετ, αλλά ο Καρακυρίτσης εντυπωσιακά απέκρουσε και κράτησε το 1 – 1. Για να φτάσουμε στο 82΄όταν οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και εν τέλει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Βασίλης Καψούρης έδωσε πάσα… ακριβείας με το κεφάλι για τον Καμπανά, ο οποίος έπιασε ένα όμορφο δεξί “βον πλανέ” σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο “Γ” της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Ζούμπο. Διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, το 2 – 1, αφού μέχρι το τέλος του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αρμενίου (Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Καμπανάς, Ρουμπιές, Καραδημήτρης (65′ Μπαταγκιόνης), Γιανούχος, Γκόντας, Σολάκου, Ρενάτο, Καψούρης Β. (90′ Γούλας), Παπαδημητρίου Αντ. (70′ Καραμπουτάκης).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Ζούμπος, Λιάγκας (75′ Παπαδούλης), Βαλώζος, Τσιμολάρι, Παναγιωτόπουλος (60′ Σάββας), Καραπέτσας, Μητός (70′ Κουρούπης), Κουτσογιάννης, Γουρνάρης, Ευαγγέλου, Ζαφειρούλης.