Τους “πάγωσε” ο “Ψ”!

Σε ένα ματς όπου είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ο Κεραυνός Παραποτάμου, “έφυγε” από τη Νεάπολη με το τρίποντο στις αποσκευές του χάρη στο πάθος και στην θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός ο οποίος προηγήθηκε με ένα πανέμορφο γκολ του Βασίλη Φούντα μετά από μια έξοχη ασσίστ του Τσινούδη, ενώ με ένα επίσης γκολ “ποίημα” ισοφάρισε ο Κεραυνός λίγο προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακής και πάλι ήταν αυτός που μπήκε δυνατά πιέζοντας και φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 46′ με κεφαλιά του Μιχαΐλοφ και στο 54′ σε χαμένο τετ – α – τετ του Βούλγαρου και πάλι. Έτσι λίγα λεπτά αργότερα ο Ψυμούλης κέρδισε το πέναλτι από τον Χρήστο Μέκρα, και ο Ορέστης Ζιούστης έδωσε θέση οδηγού στον Κεραυνό.

Ένα πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης και της έντασης η οποία επικρατούσε σε αυτήν είναι οι συνολικά 13 κίτρινες κάρτες που έδειξε ο κ. Μαστοροδήμος.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι Γιώρος Μέκρας και Δημήτρης Τατίας είχαν λεκτικό επεισόδιο με αποτέλεσμα ο πρώτος να χτυπήσει τον δεύτερο και να δημιουργηθεί φασαρία στο εντός αγωνιστικού χώρου και ενώ οι δύο ομάδες αποχωρούσαν προς τα αποδυτήρια. Επίσης κατά την πρώτη απόπειρα εξόδου των διαιτητών, ο κ. Μαστοροδήμος έγινε δέκτης επίθεσης από οπαδό του Ηρακλή, γράφοντας χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνος: “Κατά την έξοδο των διαιτητών από το αγωνιστικό χώρο και λίγο προτού μπουν στα αποδυτήρια ένας φίλαθλος του Ηρακλή Λάρισας έπιασε τον κ. Μαστοροδήμο από το λαιμό προσπαθώντας να τον χτυπήσει. Με την συνδρομή των ψυχραιμοτέρων όλα κύλησαν ομαλά.”

Το Φιλμ του Αγώνα

15′ 1 – 0 Ο Τσινούδης έκλεψε την μπάλα από τον Σαρρή και με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Φούντα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος κατέβασε πολύ όμορφα με το στήθος και με ένα πλασέ στην κίνηση πέτυχε ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ.

17′ Ο Τσινούδης βγήκε από πλάγια θέση δεξιά απέναντι από τον Ζήκο, με το πλασέ του να δίνει στην μπάλα τροχιά προς την εστία και τον Γκόλια προτού η μπάλα περάσει την γραμμή, αλλά και του Φούντα που “καραδοκούσε” απομάκρυνε όπως – όπως.

31′ Ο Βασίλεβ μετά από απομάκρυνση των αμυντικών του Ηρακλή γέμισε εκ νέου στην περιοχή με τον Τατία να κατεβάζει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή αμαρκάριστος με τον Βακουφτσή όμως με δεύτερη προσπάθεια  να μπλοκάρει την μπάλα.

42′ 1 – 1 Ο Ζήκος εκτέλεσε ένα φάουλ, συστημένο στο κεφάλι του Τάχα, ο οποίος με μια κεφαλιά προς τα πίσω τροφοδότησε τον Ψυμούλη ο οποίος και πρόλαβε στην έξοδο τον Βακουφτσή παιρνόντας την μπάλα από πάνω του και ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

59′ 1 – 2 Ο Ψυμούλης έγινε δέκτης της μπάλας από τον Βασίλεβ, και ενώ βρισκόταν πλάγια δεξιά και εντός της μεγάλης περιοχής ανατράπηκε από τον Χρήστο Μέκρα με τον κ. Μαστοροδήμο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ζιούστης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε προβάδισμα στον Κεραυνό.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Βασίλης Αργυρακούλης): Βακουφτσής, Θεοδώρου, Τσινούδης, Μέκρας Χρ., Κοτούμπας, Μούτσιος (77′ Ζαφειρίου), Μπέης, Μητρακούλης (62′ Μέκρας Γ.), Φούντας, Μιχαΐλοφ, Μακανίκας (46′ Ζησάκης).

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ζήκος, Πατσώνης, Γκόλιας, Σαρρής, Δελητζάνης, Βασίλεβ, Πάσχος, Τατίας, Τάχας Λ., Ζιούστης, Ψυμούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μαστοροδήμος, Γκάγκας, Παπαδημητρίου Χρ.