Του έκοψε τα φτερά!

Όντας αδιάφορη η Αναγέννηση Πουρναρίου επικράτησε του εδνιαφερόμενου ΠΑΟ Καλαμακίου με 3 – 1, κόβοντας του τα… “φτερά” ελπίδας παραμονής στην Β΄ ΕΠΣΛ.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Πατσώνη στα μετόπισθεν και Ζιούστη, Τσιαμούρα στην επίθεση, η Αναγέννηση Πουρναρίου δεν χαρίστηκε στον ΠΑΟ Καλαμακίου, τον οποίο και φιλοδώρησε με τρία τέρματα.

ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΑΜΗΤΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς. Μόλις στο 10′ ο Θεόφιλος Κρητικός με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ανάγκασε τον Σωτήρη Συράκη να αποκρούσει εντυπωσιακά σώζοντας την εστία του από σίγουρη παραβίαση και αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Το γρήγορο γκολ όμως για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει. Στο 17′ ο Γρηγόρης Τσιαμούρας από πλάγια θέση δεξιά και με σουτ στην κίνηση, κέρδισε τον Συράκη για το 1 – 0 των γηπεδούχων.

DSCN4320

Το Πουρνάρι που δεν έχασε σε κανένα σημείο τόσο την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο όσο και το προβάδισμα στο σκορ, έως ότου να φτάσει στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος, απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσιαμούρα (32′), Τατία (34′, 52′) και Βασίλεφ (62′).

DSCN4312

Την λύση και το δεύτερο γκολ έφερε ο Ηλίας Μπούφης. Στο 66′ τροφοδοτήθηκε από τον Γρηγόρη Τσιαμούρα και αφού πέρασε δύο αντιπάλους και πάτησε περιοχή από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στο απέναντι “παραθυράκι” του Συράκη για το 2 – 0.

Κάπου εκεί και πιο συγκεκριμένα στο 70′ οι φιλοξενούμενοι αντεδράσαν. Ο Αλέκος Σφέτσος εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του, κατ΄ ανάγκη κίπερ, Χάρη Παπαρίση, και μείωσε προ στιγμήν σε 2 – 1. Στο 76′ και αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβάσει… στροφές για την ισοφάριση, ο Γρηγόρης Καράτζιος πλάσαρε από πλεονεκτική θέση για γκολ, με τον Πατσώνη να διώχνει την μπάλα επάνω από την γραμμή.

DSCN4285

Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε στο 90’+2′ ο Δημήτρς Βασίλεφ με στρωτό σουτ μέσα από την περιοχή.

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Πουρναρίου αφιερώνουν την νίκη αυτήν στον ασθενή πατέρα του προπονητή της ομάδας, Κώστα Μπακατσή και του εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

DSCN4284

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Παπαρίσης, Ζαϊρές, Κρητικός Θεοφ., Πατσώνης, Κρητικός Θ., Τατίας, Βασίλεβ, Μπούφης (87′ Κακαγιάννης), Δημουλός (67′ Γκαντόγλου), Τσιαμούρας (77′ Ντίνας), Ζιούστης.

ΠΑΟ Καλαμακίου (Στέλιος Λιόρας): Συράκης, Νταμήτρος, Καλόγηρος, Ρόιδος (84′ Κολοβός), Φλαμούρ, Κωσταρέλος (84′ Χριστόπουλος), Σφέτσος Κ., Σφέτσος Αλ., Γούργος (60′ Ντινούλης), Καράτζιος Θ., Καράτζιος Γρ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Κακάνης, Κόκκας Κ.