Του έφταστε το… ένα
Την ξέφρενή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας συνεχίζει ο Αστέρας Τυρνάβου που επικράτησε και του Ολυμπιακού Χειμαδιου με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0.
Στην τρίτη θέση που οδηγεί και μαθηματικά στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Νομού βρίσκεται ο Αστέρας Τυρνάβου για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο και πλέον οι Τυρναβίτες κρατούν στα… “πόδια” τους την υπόθεση ανόδου.
Οι γηπεδούχοι σε ένα φτωχό από θέαμα πρώτο μέρος είχαν ένα δοκάρι σε σουτ του Γιώργου Μπαντήστο 16ο λεπτό, ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με χαμένο τετ – α – τετ του Βασίλη Τσιαγκούλη.
Το δοκάρι σημάδεψε και ο Κώστας Τσακίρης για λογαριασμό του Αστέρα λίγο προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για τα μισά της αναμέτρησης.
Στην επανάληψη το πολυπόθητο γκολ άργησε να έρθει. Στο 73ο λεπτό με πλασέ του Ανδρέα Πάσιου, μετά και από κάθετη πάσα του Παναγιώτη Γαλάνη, οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο σε μία κομβική αναμέτρηση, διατηρούμενοι στην πρώτη τριάδα της Α΄1 ΕΠΣΛ.
Οι Συνθέσεις
Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Β., Γκαραγκούνης Β., Γκαραγκούνης Χ., Καρατζούνης, Γκαραγκούνης Δ., Καρακώστας, Πάσιος Αν., Γαλάνης, Μπαντής Γ. (85′ Λάζος), Γκαραγκούνης Σπ. (78′ Μαυρίδης), Τσακίρης Κ.
Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Τζικόπουλος, Τόπης Π., Σεβδαλής, Τόπης Αθ., Νούσιος Γ. Αχ., Γκοργκόλης, Καραντώνης Ελ., Καραντώνης Γ., Τσιάκος, Τσιαγκούλης (70′ Ζησόπουλος), Δαλαμπύρας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Στάικος, Ευστρατίου.











