Τοχίρ: «Ο Ζανέτι θα αποφασίσει»
Ο Ινδονήσιος μεγαλομέτοχος των Νερατζούρι είναι από την Πέμπτη στο Μιλάνο και την Παρασκευή πήρε μέρος στο διοικητικό συμβούλιο που ασχολήθηκε με διάφορα θέματα και κυρίως τα οικονομικά. Στη συνέχεια ο Τοχίρ μίλησε στους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε για τον Χαβιέ Ζανέτι, που έχει δεχθεί πρόταση από την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, απάντησε: «Τον Ζανέτι τον συνάντησα πριν δύο μήνες, είναι ένας θρύλος της Ίντερ και θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να συνεχίσει ή όχι. Στο επόμενο δίμηνο θα συναντηθούμε ξανά και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Ίντερ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Βίντιτς καθώς είπε ότι «Έχουμε πολλούς παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους και ανάμεσα τους είναι ένας σπουδαίος όπως ο Κίβου. Θέλω μια ομάδα με ισορροπία ανάμεσα στους έμπειρους και τους νέους. Ο Βίντιτς έχει δυνατό χαρακτήρα και θα είναι καλή προσθήκη για το μέλλον μας».
Σίγουρες θεωρούνται και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Γκουαρίν, Άλβαρες και Παλάσιο όπως είπε ο Τοχίρ, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ενώ αναφορικά με τα πλάνα που είχε όταν ανέλαβε την Ίντερ για την κατασκευή νέου γηπέδου είπε: «Δεν είναι προτεραιότητα. Υπάρχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά αυτή την στιγμή, θα ξαναμιλήσουμε του χρόνου για το θέμα του γηπέδου».











