Το έκανε το “θαύμα” του, ο Ταρταμπούκας!
Ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας, διεξήχθη στο γήπεδο “Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης” στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στην έκτη ΠΑΟΛ Αβέρωφ και τη πρωτοπόρο Δήμητρα Γιάννουλης.
Του Βασίλη Κοσμίδη
Τελική νικήτρια η ομάδα του Αβέρωφ με σκόρ 2 – 0, και πλέον το πρωτάθλημα “πήρε φωτιά” καθώς οι διώκτες των πρωτοπόρων κέρδισαν με αποτέλεσμα η δεύτερη Χάλκη να μειώσει στους τρεις πόντους.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι καθώς ο διαιτητής “κιτρίνισε” αρκετούς παίκτες ως αποτέλεσμα του πάθους που έδειξαν οι παίκτες στο “τερέν” της λάσπης. Η πρώτη φάση του παιχνιδιού, έγινε γκόλ στο 16ο λεπτό για τους γηπεδούχους καθώς μετά από κόντρα της μπάλας σε παίκτη της Δήμητρας, ο Γιώργος Ελευθέρογλου με ένα “κεραυνό” έξω απο τη περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 44′, ο Βαίτσης από καλή θέση έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Γιάννουλης. Το “θωρηκτό” μπήκε ποιό δυνατά και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56′ ο Ταρταμπούκας έκανε τη σέντρα απο τα δεξιά, ο Γιώργος Ελευθέρογλου έκανε σουτ μέσα απο τη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Η απάντηση της Δήμητρας δόθηκε στο 70′ όταν ο Φατούρας απείλησε απο μακρινή απόσταση με τον “Μπαλού” όμως να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 77′ ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Αβέρωφ Γιάννη Αλεξούλη για έντονη διαμαρτυρία χώρις… να διαμαρτυρηθεί! Μάλιστα όπως τόνισε ο ίδιος σωστά έπραξε ο διαιτητής και έκανε τη δήλωση πως τελευταία φορά που αποβλήθηκε ήταν πριν 20 χρόνια!
Στο 89′ ο “συνήθης ύποπτος” Αποστόλης Ταρταμπούκας έγραψε το τελικό 2 – 0 μετά την άστοχη έξοδο του Γκικούδη, πλασάροντας μπροστά σε κενή εστία.
Οι Συνθέσεις
ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Περδίκης Σ., Ελευθέρογλου Γ. (90′ Λισγάρας), Κλεισιάρης, Βαίτσης, Περδίκης Ν. (70′ Καψάλης), Ταρταμπούκας, Μπάρδας Κ. (26′ Μητρακούλης), Τσιρβούλης, Kαφφές.
Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας – Βασίλης Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας, Πότσης, Τζιόλας, Θώμος, Κοντοδήμος, Μανάκας, Παναγιωτίδης (55′ Μακανίκας), Κοταρέλας, Σπανός (64′ Σουφχαράς).
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Ακρίβος, Τσακνάκης.


















