Το ήθελε παραπάνω ο Βουκεφάλας
Έχοντας κάνει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του Βουκεφάλα, πέτυχε ακόμα μία νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Ροδιακό με 2 – 1. Οι “βυσσινί” που σε κάθε παιχνίδι δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω το μέτριο έως κακό ξεκίνημα του δευτέρου γύρου δείχνουν αποφασιστικοί να κερδίζουν κάθε παιχνίδι αν και δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάποια άνοδο φέτος. Από την άλλη η ομάδα του Ροδιακού που ήθελε πολύ αυτό το τρίποντο, κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο τέλος. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των γηπεδούχων ο Νάτσης που σημείωσε το νικητήριο τέρμα ενώ έδωσε και την ασίστ στο πρώτο γκολ.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Βουκεφάλα βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει 49 βαθμούς έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ροδιακός που χρειαζόταν τους βαθμούς της νίκης βρίσκεται στην 13η θέση με συγκομιδή τους 34 βαθμούς.
Πολύ καλό παιχνίδι με την πρώτη καλή ευκαιρία να σημειώνεται μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Βουκεφάλας κέρδισε κόρνερ από τα δεξιά που ανέλαβε να εκτελέσει ο Νόκας, με τον ποδοσφαιριστή να σημαδεύει προς την καρδιά της άμυνας εκεί όπου ο Καραπέτσας δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Μόρας με υπερένταση απομάκρυνε τη μπάλα.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε μερικά λεπτά μετά με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο ευκαιρίας για να ανοίξουν αυτοί το σκορ. Στο 3ο λεπτό ο Γκαμπέτας επιχείρησε σέντρα από τα δεξιά εκεί όπου στο δεύτερο δοκάρι ο Φετάου πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά αυτή βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Τσαβδάρη που έλεγχε τη φάση. Ενώ στο 7′ και πάλι ο δεξιός οπισθοφύλακας σέντραρε, συρτά αυτή τη φορά με τον Αλεξόπουλο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά τον νεαρό Τσαβδάρη να μπλοκάρει.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Νάτσης στο 9′ επιχείρησε διαγώνια σέντρα από τα δεξιά προς τα αριστερά και μέσα στην περιοχή με τον Νόκα να γίνεται αποδέκτης και να δοκιμάζει αμέσως το σουτ. Σουτ όπου απέκρουσε αρχικά ο Μόρας, αλλά στην επαναφορά η μπάλα πήγε και πάλι στον Νόκα που με γυριστό σουτ στον αέρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
Μάλιστα ο Βουκεφάλας θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν στο 19ο λεπτό, ο Χαρούλης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, αλλά το τελείωμα του αρχηγού των “βυσσινί” δεν ήταν εύστοχο με τη μπάλα να περνάει άουτ και το σκορ να παραμένει ως έχει.
Στην αντίπερα όχθη μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Νίκου Αλεξούλη προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου χωρίς όμως να το καταφέρει. Αρχικά στο 36′ ο Μπαλκουράς δοκίμασε συρτή σέντρα από τα δεξιά με τον Φετάου να πηγαίνει πρώτος στη μπάλα και να σουτάρει, αλλά τον Τσαβδάρη να αποκρούει αρχικά και στην συνέχεια ο Τόρης να μην μπορεί να βρίσκει γεμάτο σουτ, για να απομακρύνουν μακριά οι αμυντικοί. Ενώ δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των σαράντα πέντε λεπτών ο Τόρης βγήκε απέναντι από τον Τσαβδάρη, αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Στο 47′ ο Χαρούλης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Καραπέτσα που επιχείρησε αμέσως το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών για να φτάσει εκ νέου στον Νάτση που δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μαντζαφλάρας πάνω στη γραμμή απομάκρυνε και πάλι. Ενώ δέκα λεπτά μετά ο Καραπέτσας έβγαλε ωραία κάθετη στο Νόκα που ξεμαρκαρίστηκε εντυπωσιακά, έκανε και το σουτ, αλλά Μόρας μπλόκαρε σταθερά.
Από εκεί και έπειτα ο Ροδιακός ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να πετύχει την ισοφάριση του παιχνιδιού. Κάτι που κατάφερε στο 65ο λεπτό, όταν ο Τόρης από πλάγια δεξιά δοκίμασε μία σέντρα – σουτ με τον Τσαβδάρη να μην υπολογίζει καλά και το γήπεδο να παίζει και αυτό το ρόλο του, βλέποντας έτσι τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1 – 1 και το παιχνίδι να ξεκινά και πάλι από την αρχή.
Βέβαια το παιχνίδι τελικά έδειξαν να το θέλουν περισσότερο οι γηπεδούχοι που κατάφεραν και ανέκτησαν και πάλι τα ηνία του αγώνα πετυχαίνοντας πανέμορφο τέρμα με τον Νάτση. Στο 77′, ο θετικός σε αυτό παιχνίδι, ποδοσφαιριστής “έπιασε” ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στο Μόρα για το 2 – 1. Παράλληλα στις καθυστερήσεις οι “βυσσινί” έχασαν ακόμα δύο ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 90′ + 1′ ο Γεωργαντζάς σούταρε με τον Μόρα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο τρίτο λεπτό ο Χαρούλης έφυγε στην επίθεση από τα δεξιά επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Μόρας και πάλι είπε όχι με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2 – 1 υπέρ του Βουκεφάλα.
Οι Συνθέσεις
Βουκεφάλας: Τσαβδάρης, Συγκούνας, Πανέτσος, Παλάσκας, Αντωνίου, Σιάρκος (54′ Γεωργατζάς), Χατζής (72′ Κατσιμίχος), Νάτσης, Καραπέτσας (66′ Μπατζιανούλης), Νόκας, Χαρούλης.
Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Γκαμπέτας, Φετάου, Μαντζαφλάρας, Παζώλης, Μπαλκουρά, Τόρης (76′ Βόγκολης), Ρόκα, Αλεξόπουλος (60′ Γεροστέργιος), Πατρίκου, Κάτσας (52′ Γκατζούλης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Μακρής, Θωμάς.






















