Το ήθελε περισσότερο.. και το πήρε..
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ και το πήρε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Σ ένα παιχνίδι κλειστό μεταξύ της Συκέας και του Ροδιακού το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιοσημείωτη φάση με το 0-0 να παραμένει σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Η πρώτη σημαντική φάση στον αγώνα που μετουσιώθηκε σε γκολ έγινε από την ομάδα του Ροδιακού και συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό. Ο Ρόκας με ένα δυνατό σουτ βολ – πλανέ ύστερα από σέντρα του Πατρίκου είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του αντιπάλου κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της Ροδιάς.
Στην επόμενη ακριβώς φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό η ομάδα της Συκέας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ. Ο Καρασίμος ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Ροδιακού και την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Λέτσιος αλλά από τα 11 βήματα δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και έστειλε την μπάλα αουτ.
Δεν πέρασαν 3 λεπτά και η Συκέα έχασε και άλλη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα. Ο Κουζιώνης με ένα δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1.
Παρ΄όλα αυτά η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στον Ροδιακό. Στο 79ο λεπτό ο Φατούρας με ένα δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να χρηστεί σκόρερ, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Συκέας.
Οι φιλοξενούμενοι νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν το συγκρότημα της Συκέας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στους παίκτες και τους ανθρώπους του Ροδιακού.
Οι Συνθέσεις
Συκέα ( Στάθης Δημήτρης) : Τσούρης , Χασιώτης, Κουτζιώνης( 75’Κατσαντώνης), Λάζος, Βασιλόπουλος, Ζιώζας Ν., Παλάσκας( 60’ Σδράνης), Παληγιάννης, Λέτσιος, Καρασίμος, Καρατζιόλης ( 70’ Ζιώζας δ.).
Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Γκαμπέτας, Φετάου, Μαντζαφλάρας, Γεροστέργιος, Βοηπόλης ( 63’ Φατούρας) , Τόρης ( 81’ Δράνης) , Ρόκα , Γκατζούλης , Πατρικού ,Καρακατζάς ( 65’ Τσιρόπουλος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Κεραμίδας, Δήμου.











