Το… “εκλεπτυσμένο look” του Δεληζήση!

Ο Γιώργος Δεληζήσης αν και εκτός αποστολής ήταν στο γήπεδο του Πιερικού για να δει την αναμέτρηση της ομάδας του, “τραβώντας” τα βλέμματα με το… ντύσιμό του.

Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου
Φωτογραφίζει ο Δημήτρης Πετρωτός

Πολύ στις μέρες μας θα χρησιμοποιούσαν για να περιγράψουν το ντύσιμό του την λέξη “κλαρινογαμπρός”. Και επειδή και εγώ νέος είμαι δεν μπορώ να πάω αντίθετα. Πάντως ΄ντάξει η αλήθεια είναι του πάει. Ψηλός είναι, γεροδεμένος είναι. Ως εκεί όμως δεν τον πάμε και για προξενιό τον άνθρωπο.

Πάντως το στυλ όπως φανερώνει και η φωτογραφία το έχει και το υποστηρίζει. Παραλλαγή στενό τζιν, αρβύλα και γυαλί ray ban. Κανονικός “κομάντο” λοιπόν. Με τον αμυντικό της ΑΕΛ να “ελκύει” τον φωτογραφικό φακό ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται. Πάντως ο Δελεζήσης προσέχει πολύ την εμφάνισή του. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς αν τον πετύχει στην πόλη. Ενώ μέχρι και για τις προπονήσεις είναι ντυμένος στην… “τρίχα”.

Μάλλον πρέπει να βρούμε ακόμη ένα άτομο στο σάιτ που θα ασχολείται με τη… μόδα.