Το “καθάρισε” ο Μάρκος…

Νίκη – χρυσάφι σημείωσε η Νέα Νίκη Νίκης που επικράτησε με 2 – 1 τα Βούναινα, με τον Μάρκο Βιλανάκη να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα καθώς με δύο δικά του τέρματα, χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Βλαχόπουλος για την Νίκη Νίκης έκανε χέρι με τον κ. Σουλιώτη να καταλογίζει πέναλτι και να σημαδεύει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταύρος Τσαπράζης με τον Κωνστάντο να του λέει «όχι» και να αποκρούει το πέναλτι.

Στο 30ο λεπτό, ο Μάρκος Βιλανάκης έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ αφού μετά από ιδανική ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραποστόλη με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή,πραγματοποιώντας το 1 – 0 για την Νίκη Νίκης.

Η ισοφάριση του σκορ από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 52ο λεπτό με τον Σταύρο Τσαπράζη να πιάνει ένα σουτ στην κίνηση από τον χώρο της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κωνστάντου.

Με προσωπική ενέργεια του Μάρκου Βιλανάκη στο 60ο λεπτό, ο επιθετικός της Νίκης Νίκης από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 1 για την ομάδα του και «κλείδωσε» το τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί ότι τα Βούναινα στο 25ο λεπτό πέτυχαν γκολ με τον Κώστα Τσαπράζη, ωστόσο ο κ. Σουλιώτης μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού κ. Τσακνάκη, καταλόγισε την φάση ως οφ σάιντ.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Νίκης (Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Πετρίκης (20′ λ.τ. Σφέτσος), Δεσλής, Αρβανίτης, Βλαχόπουλος, Δημητρίου, Χίος, Βιλανάκης Γ. (80′ Μοράβας), Βιλανάκης Μ., Βιλανάκης Ν., Τέγος (70′ Πάνος).

Α.Ε. Βουναίνων (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος (65′ Κουτζιούμης), Παπακώστας, Παλάσκας, Σάλτας, Τσιφλίζογλου (74′ Παπαδόπουλος), Κουτσανίκας, Τσαπράζης Στ., Τσαπράζης Κ., Χατζηθεοδώρου (49′ Τικταπανίδης), Μερτζανίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σουλιώτης, Τσακνάκης, Καραθάνος