Το καράβι για την Κρήτη

Στον Α.Ο. Χανιά θα συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Κρήτη, ο Μπάμπης Δαμιανάκης.

Ο 21χρονος Κρητικός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ θα μεταγραφεί στην ομάδα των Χανίων με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα “πόδια” του και να επαναξεταστεί η περίπτωση του ξανά το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης είναι γεννημένος στις 14 Ιουνίου 1995 και αποτελεί ποδοσφαιρικό παιδί του ΟΦΗ, καθώς βρισκόταν 12 χρόνια στις τάξεις της κρητικής ομάδας, ενώ έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής.

Εάν τελικά αυτήν η μετακίνηση ολοκληρωθεί (ο χρόνος πλέον είναι περιορισμένος) τότε θα αποτελέσει τον δεύτερο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ που φεύγει ως δανεικός κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μιας και νωρίτερα χρονικά προηγήθηκε ο Νίκος Γιαννιτσάνης που μετακόμισε στα γειτονικά Τρίκαλα.