Το… κόλπο που θα έστελνε τον Τζορτζ στους Καβς!

Ο Πολ Τζορτζ έφτασε κοντά στο να μετακομίσει στο Κλίβελαντ το καλοκαίρι που διανύουμε, με μια ανταλλαγή τριών ομάδων που θα έστελνε τον Κάιρι Ίρβινγκ στους Σανς!

Μπορεί ο Πολ Τζορτζ να πήγε στους Θάντερ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έφτασε κοντά σε κάποια άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο πρώην GM των Καβαλίερς, Ντέιβιντ Γκρίφιν… δούλευε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή που αφορούσε τρεις ομάδες (Καβς, Σανς, Πέισερς)

Αυτή η κίνηση θα έστελνε τους Πολ Τζορτζ και Έρικ Μπλέντσο στο Κλίβελαντ, τους Κάιρι Ίρβινγκ και Τσάνινγκ Φράι στους Σανς, ενώ το Νο.4 του draft του 2017 μαζί με τους Σάμπερτ και Ντάντλεϊ θα κατέληγε στην Ιντιάνα.

Σκεφτείτε ένα δίδυμο ΛεΜπρόνΤζορτζ στην πεντάδα των «ιπποτών». Η αντίπαλη ομάδα θα έβλεπε… εφιάλτες.

 

Πηγή: gazzeta.gr