Το πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού φέρνει βαρύτερα πρόστιμα και κυρώσεις!

«Τσουχτερά» πρόστιμα και κυρώσεις για τις επιχειρήσεις που παραβιάζουν τα μέτρα προστασίας έναντι της διασποράς του COVID-19 προβλέπει η υπουργική απόφαση που υπογράφουν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Θεόδωρος Σκυλακάκης, στον απόηχο της υπόθεσης του πάρτι σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η υπουργική απόφαση προβλέπει, στις επιχειρήσεις ή οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο που διοργανώνουν ή φιλοξενούν εκδηλώσεις, τον διπλασιασμό του διοικητικού προστίμου που μπορεί να φθάσει ως τις 10.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας ως 30 ημερολογιακές ημέρες, από 15 που ήταν πριν.

Αντίστοιχα, στα φυσικά πρόσωπα που διοργανώνουν ή φιλοξενούν εκδηλώσεις, το διοικητικό πρόστιμο μπορεί να φθάσει τα 5.000 ευρώ.

Επίσης, η απόφαση καθορίζει στα 300 ευρώ το πρόστιμο που θα επιβάλλεται στα πρόσωπα που παραβιάζουν τον περιορισμό κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μέτρα κορονοϊού: Πάρτι σε ξενοδοχείο με ποδοσφαιριστές μεγάλης ομάδας

Επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός: Οι παίκτες που ήταν στο κορονοπάρτι!

Super League 2: Αναμονή και επανεξέταση για σέντρα!

Λεουτσάκος: «Ας μας πουν επιτέλους τι γίνεται» (video)

Ξέσπασμα Μυροφορίδη: «Δεν είμαστε δημόσιοι κίνδυνοι!»

The post Το πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού φέρνει βαρύτερα πρόστιμα και κυρώσεις! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com