Το πρόγραμμα της παραμονής στο Κίεβο

Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου την παραμονή του αγώνα Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ στο «Βαλερί Λομπανόφσκι».

Με την παράκληση «αγαπητοί δημοσιογράφοι, σας περιμένουμε στο γήπεδο, όχι μόνο την ημέρα του αγώνα, αλλά και στις συνεντεύξεις Τύπου…», η Ολιμπίκ Ντόνετσκ γνωστοποίησε σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν την παραμονή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ετσι, την Τετάρτη (26/7) στο στάδιο της Ντιναμό, «Βαλερί Λομπανόφσκι», θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου και η προπόνηση του «Δικεφάλου», ενώ η τελευταία ανοικτή προπόνηση της ουκρανικής ομάδας θα γίνει στο αθλητικό κέντρο «Olympians», που απέχει 26 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου.

Πρώτος θα μιλήσει στους δημοσιογράφους ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Ρομάν Σανζάρ στις 17.45, μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας, ενώ στις 18.15 θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και ενός παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προπονηθεί στις 19.00 στο «Βαλερί Λομπανόφσκι» και η προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά. 

Πηγή: gazzeta.gr